Tuottava Idea

Tuottava Idea on Suomen Nuorkauppakamarin järjestämä kilpailu, jonka tavoitteena on lisätä yrittämisen arvostusta Suomessa sekä tuottaa yhteiskunnalle uusia bisnesideoita ja nostaa menestystarinoita esille. Uusien innovaatioiden myötä syntyy yritystoimintaa sekä työllisyyttä.

Tuottava Idea -kilpailu

Tuottava Idea – kilpailussa etsitään uusia, korkeintaan 3 vuotta vanhoja jo tuottavassa käytössä olevia innovatiivisia bisnesideoita. Kilpailussa on kolme sarjaa: yritys-, yhteiskunta- ja palveluliiketoimintasarjat. Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Arviointikriteerejä ovat mm. idean uutuusarvo, innovatiivisuus, idean toteuttamista tuottavaan käyttöön, kestävän kehityksen huomioiminen sekä idean skaalautuvuus ja kansainväliset mahdollisuudet. Kilpailussa valitaan aluevoittajat (4 kpl) sekä kansallinen voittaja.

Tuottava Idea -kilpailun hakuaika vuodelle 2016 alkaa 4.4.2016 ja päättyy 22.5.2016. Kilpailussa tullaan palkitsemaan alueellisesti sekä kansallisesti parhaat ideat kolmessa sarjassa, joita ovat yrityssarja, yhteiskuntasarja sekä palveluliiketoimintasarja.

Saapuneet hakemukset arvioidaan ensin alueellisissa tuomaristoraadeissa neljällä kilpailualueella touko- ja kesäkuun aikana ja alueiden voittajat jatkavat kansallisen raadin arvioitavaksi. Alueelliset voittajat julkaistaan loppukesästä ja kansalliset palkinnot jaetaan arvokkaasti loppusyksystä.

 

Haluatko kilpailuun kumppaniksi tai vinkata tuottavasta ideasta?

 

Projektin yhteystiedot: