Joulupuu Hämeenlinna 2022

Joululahjakeräys seudun vähävaraisille lapsiperheille

Vuoden 2022 Joulupuu-keräys Hämeenlinnassa on saatu päätökseen! 

Saimme hämäläisten hyväntahtoisuuden avulla kerättyä, nyt jo kuudettatoista joulua, lahjoja Hämeenlinnan seudun lapsiperheille. Keräyksen saldona saimme kokoon yli 1200 lahjaa ja lahjakortteja hämeenlinnalaisiin liikkeisiin näiden poikkeuksellisten aikojen keskellä.
 
Joulupuu-keräyksen kyljessä järjestetyn eJoulupuu-keräyksen rahakeräyssaldo toimitetaan vielä lahjojen päälle lahjakortteina jaettavaksi seudun lapsiperheiden iloksi.

Joulupuu-keräys tarjoaa kansalaisille ja yrityksille helposti lähestyttävän tavan auttaa ja jakaa joulumieltä. Lahjakeräyksellä on vuosien saatossa ilahdutettu satojen vähävaraisten perheiden joulua.

Joulupuu on tuonut hyvän mielen niin lahjojen antajille kuin myös lahjan saajille perheineen. – Joulupuun ideana on antaa lapsille uusi tai itse tehty lahja, ei siis mitään kierrätystavaraa. Lahja voi olla pieni tai suuri, edullinen tai kallis – kaikki lahjat otetaan ilolla vastaan.

 

Seuraa Joulupuu-keräystä Facebookissa www.facebook.com/joulupuuhameenlinna

Lataa Joulupuu-julisteet ja -lahjaideat

Joulupuu-keräys käynnistyi Hämeenlinnassa torin joulunavauksessa 27.11. ja jatkuui 11.12. saakka.

Lahjakeräyksen aikana kerätyt lahjat toimitetaan Hämeenlinnan ja Hattulan sosiaalitoimien sekä Uppiksen perhekeskuksen kautta niitä eniten kaipaaville.

Joulupuu-keräys 2022 Hämeenlinnassa 27.11.-11.12.