”Vastuunjauhantaa”-blogi – kaikki yhteiskuntavastuusta

Mediatiedote

Julkaisuvapaa 14.2.2012 klo 10.00

”Vastuunjauhantaa”-blogi – kaikki yhteiskuntavastuusta

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n päätoimittama yhteiskuntavastuuta käsittelevä blogi avataan Ystävänpäivänä 14.2.2012. Blogin tarkoitus on herättää keskustelua organisaatioiden yhteiskuntavastuun toteutuksista, yksilöiden suhtautumisesta kuluttajana, päättäjänä ja vaikuttajana, sekä tuoda yhteiskuntavastuuta suuren yleisön tietoisuuteen. Blogin kirjoituksia tuottavat useat eri organisaatiot, jolloin sisällöstä tulee monipuolinen ja erilaisia näkökantoja huomioon ottava. Blogia voi lukea osoitteessa www.vastuunjauhantaa.fi

Kirjoituksia säännöllisesti tuottavat mm. Nordea, Varma, Destia, Valio, PwC, Itella, Turun Yliopisto, FIBS Ry sekä Nuorkauppakamari. Lisäksi vuoden aikana blogiin kirjoittaa muutama vieraskirjoittaja. Blogi päivittyy uudella kirjoituksella kerran viikossa.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Suomessa varsinaisia jäseniä on n. 2500 ja yhdessä koejäsenten ja alumnien kanssa, muodostuu n. 5000 nuorkauppakamarilaisen aktiivinen verkosto. Nuorkauppakamari kehittää yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. 55-vuotiaan elinkeinoelämän järjestön vuoden teema on ”vastuullista johtajuutta”.

Lisätiedot:

Timo Wallenius
Toimitusjohtaja
Suomen Nuorkauppakamarit ry
timo.wallenius@jci.fi
044 777 0066

Posted in Nuorkauppakamari.