Koejäseninfo

Koejäsenyys

Kiinnostuessasi nuorkauppakamaritoiminnasta voit hakeutua ensin koejäseneksi ja päästä mukaan tutustumaan toimintaamme. Koejäseneksi haetaan täyttämällä hakemus, jonka jälkeen kutsumme sinut koejäsenhaastatteluun. Ilmoitamme mahdollisesta valinnasta koejäseneksi henkilökohtaisesti haastattelun jälkeen.

Koejäsenenä pääset näkemään toimintaamme ja harjoittelemaan omaa kamariuraasi. Saadun koulutuksen ja osoitetun aktiivisuuden perusteella koejäsenistä tehdään varsinaisia äänivaltaisia jäseniä 6-18 kk koejäseneksi valitsemisen jälkeen. Koejäsenyyden aikana pääset osallistumaan kaikkiin nuorkauppakamaritapahtumiin paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Miksi hakea koejäseneksi? Miksi liittyä Nuorkauppakamarin jäseneksi?

  • Nuorkauppakamari on aktiivisten nuorten halutuin johtamiskouluttautumis- ja verkostoitumisjärjestö!
  • Pääset kehittämään itseäsi ammatillisesti käytännössä esimerkiksi hakeutumalla projektipäälliköksi tai muuhun vastuutehtävään.
  • Luot laajoja verkostoja niin Hämeenlinnan alueella kuin kansainvälisestikin. (Nuorkauppakamaritoimintaa on yli 100 maassa ympäri maailmaa ja Suomessa on noin 2500 aktiivista jäsentä.)
  • Nuorkauppakamari on loistava kasvuympäristö kehittyä niin johtajana kuin omalla urallaan! Suomen Nuorkauppakamarien johtamiskoulutusohjelma on palkittu Nuorkauppakamareiden maailman parhaana.
  • Eri hallitusvirat ja projektit luovat sinulle uusia mahdollisuuksia ja antavat unohtumattomia ja arvokkaita kokemuksia!
  • Pääset eri koulutuksien myötä näköalapaikalle tarkastelemaan tuoreimpia tuulia johtamisesta! Nuorkauppakamarilaisille koulutukset ovat usein ilmaisia tai hinnaltaan nimellisiä.