Vienti tarvitsee suunnannäyttäjiä – hämeenlinnalainen Movax Oy on sellainen!

Suomen nuorkauppakamareiden B-alueen järjestämän Vientitykkikilpailun voittaja ratkesi Mikkelissä Tähtäimessä kasvu – seminaarin yhteydessä 10.9. Voiton kotiin nappasi hämeenlinnalainen Movax Oy. Movax on perustettu 1993. Movaxin koko toiminta perustuu kaivinkoneperusteisiin ratkaisuihin, joiden lisäksi yritys tarjoaa asennus- ja ohjausjärjestelmiä sekä tiedonhallintaa. Johdonmukaisesti parempia ja älykkäämpiä ratkaisuja kehittävällä yrityksellä on asiakkaita yli kuudessakymmenessä maassa.

Kilpailupäällikkönä ja tuomariston sihteerinä ollut Irina Kujanpää kertoo, että ”Tuomariston vakuutti yrityksen selkeä, johdonmukainen kasvu ja osaava toiminta. Yrityksen koettiin olevan suunnannäyttäjä, josta muut voivat ottaa oppia ja joka raivaa tietä myös muille yrityksille maailmalla”. Kilpailun voittaja Movax Oy palkittiin Vientitykki – palkinnolla ja Fintran Managing Global Key Accounts -koulutuksella.

Voittajan lisäksi tuomaristo palkitsi kunniamaininnalla Laitex Oy:n.

Posted in Ajankohtaista.