Intian business- ja kulttuurikoulutusta 15.5.2013

Lukemattomat ulkomaiset yritykset aloittavat vuosittain liiketoiminnan Intiassa päästäkseen osaksi sen ilmiömäistä taloudellista kasvutarinaa. Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää 15.5.2013 kello 18-20 Intian business- ja etikettikoulutuksen, joka valottaa käytännön keinoja liiketoiminnan aloittamiseksi Intiassa. Tilaisuudessa on puhujana Silva Paananen, jolla on pitkä kokemus Intian markkinoista ja suomalaisten firmojen avustamisesta Intian markkinoilla.

Silva on viettänyt nyt viimeiset neljä ja puoli vuotta Intiassa, ensin Finpron Chennain vientikeskuksen päällikönä ja nyttemmin reilun vuoden Delhissä, jonne hän on perustanut suomalaisen markkinointiviestintäyrityksen. Silvan yrityksen (Promade) ydinbusiness on tarjota suomalaisille ja muille ulkomaisille firmoille lokalisoituja markkinointiviestintäpalveluita.

Tule kuulemaan SIlvan kokemuksista ja jakamaan kokemuksiasi siitä, miten Intiassa voi menestyä. Silva pyrkii antamaan käytännön vinkkejä Intian markkinoille lähtemiseksi ja antaa peruseväät siellä toimimiseen ja yrityksen brändäämisen osalta. Lisätietoa Silvan yrityksestä löytyy http://www.promade.in

Tilaisuuden paikkana toimii Kiinteistöliiton Kanta-Hämeen toimisto, Sibeliuksenkatu 9 A 12, Hämeenlinna. Ilmoittaudu Mikalle: mika.lehtimaki(a)thetrust.fi

Haastateltava Silva Paananen, jutun kirjoittaja: Mika J. Lehtimäki, Hämeenlinnan Nuorkauppakamari

Posted in Koulutus.