Kiinan business- ja kulttuurikoulutus 10.4.2013

Kiina on nopealla sykkeellä kehittynyt maailman toiseksi suurimmaksi taloudeksi. Maassa yhdistyvät niin tuhansien vuosien historia, kulttuurinen rikkaus kuin nopeatempoinen liiketoimintaympäristön kehittyminen. Kulutus on kasvussa ja kiinalaiset vaativat uusia kehittyneitä teknologioita, ratkaisuja ja palveluja. Yhteistyö kiinalaisten kanssa on kuitenkin aina pieni seikkailu.

Vast’ikään Hämeenlinnaan muuttanut Kiina-asiantuntija Johanna Heikkinen valottaa tilaisuudessa Kiinan markkinoiden kehityssuuntia ja toimintaympäristön monimuotoisuutta. Tule kuulemaan Johannan kokemuksista ja jakamaan omat kokemuksesi ja ajatuksesi Kiinan mahtimarkkinoista!

Johanna Heikkinen, KTM, on kansainvälisten projektien ekspertti erityisalueenaan Kiina. Johanna auttaa yrityksiä Kiinan markkinoille, rakentamaan kestäviä yhteistyösuhteita ja toteuttamaan hankinnat kustannustehokkaasti. Hänellä on yli 10 vuoden Kiina-kokemus, joista hän on asunut viisi vuotta Kiinassa.

Johanna tunnetaan hänen käytännönläheisestä ja reippaasta otteestaan niin Kiina-projekteissa kuin valmennuksissakin. Asiantuntijablogi on luettavissa osoitteessa: ffjohanna.wordpress.com ja lisätetoa osoitteesta: www.fortunefalls.fi.

Tervetuloa mukaan!

Haastateltava: Johanna Heikkinen, yrittäjä, puh. 040 543 6118, johanna.heikkinen(a)fortunefalls.fi, jutun kirjoittaja: IND Mika J. Lehtimäki

Posted in Koulutus.