Nuorkauppakamariviikko 13.-19.2.

Nuorkauppakamariviikko 2012 - Vastuullista johtajuutta

Ti 14.2. klo 18.00 yritysvierailu, K-Citymarket Hämeensaari

K-Citymarket Hämeensaaren kauppias Juha Ketola pääsi tammikuussa toteuttamaan unelmansa vieraillessaan Japanissa ja päästessään käymään Toyotan tehtaalla. Hän on oppinut Toyotalta paljon tapoja, joita voi soveltaa hypermarketin prosesseihin. Toiminnot ovat erilaiset, mutta Toyotan filosofiaan perehtymällä sitä on helppo soveltaa mihin tahansa. Tule kuulemaan kun Juha kertoo käytännössä, miten Toyotan filosofiaa voi soveltaa täysin erilaiselle alalle!

Tavataan klo 18.00 ala-aulan kahviossa, josta siirrytään koulutustilaan.

Ke 15.2. klo 18.00 & 19.15 Koulutusilta Riihimäellä

18.00 Lisää energiaa keskittymällä olennaiseen – näin saat enemmän aikaan, kouluttajana Ulla Vilkman

19.15 Miesten klassinen bisnespukeutuminen, kouluttajana Joose Luukkanen, Irlannin Setterin Lounge

järjestäjä Riihimäen nuorkauppakamari

To 16.2. klo 18.00 World Trade Game, Laurea AMK, Hyvinkää

järjestäjä Riihimäen nuorkauppakamari

Pe 17.2. klo 17.00 Start-koulutus, puhekoulutus ja puhekilpailu, Vanajan voimalaitos, kouluttajana Minnaliisa Vehkala ja Anna Availa

Tule hakemaan suuntaa kamariurallesi, Startissa kerrotaan mitä mahdollisuuksia Nuorkauppakamari tarjoaa.

Puhekoulutuksessa käydään läpi, miten rakentaa puhe ja esittää se yleisölle. Puheen pitäminen on taitolaji, mutta taitoja pystyy oppimaan ja hiomaan. Miten olla selkeä, kiinnostava ja innostava? Entä mihin asioihin puhekilpailussa kiinnitetään huomiota? Saat hyviä vinkkejä niin arkipäivän puheen pitoon kuin puhekilpailuun valmistautumiseenkin. Tervetuloa ottamaan puhe haltuun!

Puhekoulutuksen jälkeen pidetään kamarin puhekilpailu. Kamareiden puhekilpailujen voittajat osallistuvat maaliskuussa aluekokouksissa järjestettäviin aluekilpailuihin, joiden voittajat puolestaan pääsevät kisaamaan huhtikuussa kansalliseen puhekilpailuun SNKK:n vuosikokouksessa. Suomen paras puhuja edustaa järjestöä JCI:n Eurooppakokouksessa ja tämän kilpailun voittaja JCI:n maailmankokouksessa.

Posted in Ajankohtaista, Koulutus, Nuorkauppakamari.