Kevään kokouksissa – JCI Presenter ja JCI Trainer

JCI:n viralliset koulutukset ovat vuonna 2012 osana kokousohjelmistoa ja tämä uusi toimintamalli luo jäsenistöllemme enemmän mahdollisuuksia kouluttaa itseään ja kehittyä yksilöinä. Kokousohjelmien virallisten koulutusten lisäksi koulutuksia pyritään järjestämään siten, että voimme tarjota koulutuksia kaikille jäsenillemme riippumatta siitä missä päin Suomen maata he asuvat. Koulutusten järjestämispaikoilla ja syklillä pyrimme luomaan enemmän mahdollisuuksia edetä mm. kouluttajauralla ja saavuttaa vaadittavia etappeja helpommin.

Ilmoittautuminen käynnissä; JCI Trainer Kuopiossa 25. – 26.2.2012, kouluttajina Timo Wallenius ja Hanna-Kaisa Koivisto. Ilmoittaudu 17.2. mennessä www.jci.cc sivuilla.

Seuraa koulutusten ilmoittautumisten avautumista; JCI Presenter maaliskuussa aluekokousten yhteydessä ja JCI Trainer huhtikuussa Lappeenrannassa.  Kaikki JCI:n viralliset koulutukset löytyvät www.jci.cc -sivustolta.

Posted in Koulutus, Nuorkauppakamari.