Nalleja heiteltiin Pohjantähti-areenalla! Joulupuu -keräys aloitettiin lennokkaasti

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ja HPK järjestivät yhteistyössä teddy bear toss -tempauksen 22.11.2019. HPK:n tehtyä ensimmäisen maalin, katsojat heittivät jäälle peräti 258 pehmolelua osallistuen Hämeenlinnan alueen Joulupuu -keräykseen. Jäällä likaantuneet pehmot pesee Linström.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää Joulupuu -projektin 2019 vuonna 13. kerran. Joulupuu on perinteinen hyvänmielen keräys, jossa kerätään joululahjoja sellaisille lapsille, joiden luokse joulupukki ei välttämättä muuten löydä. Nallepeli starttaa keräyksen ja nallet lahjoitetaan Hämeenlinnan avohuollon lastensuojelun asiakkaille. Keräyksen kaikki osapuolet toimivat korvauksetta yhteisen hyvän eteen.

Lisätietoja Joulupuu Hämeenlinna -keräyksestä saat Joulupuun projekti sivuilta.

Linström on lähettänyt väliaikatietoja nallejen matkasta ja olemmekin saaneet tiedon, että ensimmäiset nallet on jo saatu puhdistettua ja aloittavat matkan uusiin koteihinsa. 

Posted in Ajankohtaista.