LiikutSää tulee taas loppiaisena

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää sunnuntaina 6.1.2019 jo viidennen kerran perinteisen koko perheen liikunta- ja hyvinvointitapahtuman Elenia Areenalla Hämeenlinnassa. LiikutSää tuo yhteen harrastusten tarjoajat, niin seurat, yritykset  kuin liikunnasta kiinnostuneet asiakkaat.

Tänä loppiaisena paikalla on noin kolmekymmentä eri seuraa esittelemässä toimintaansa ja tarjoamassa lajikokeilujen mahdollisuuksia. Tarjonta lajeissa on ennätyksellisen laaja, paikalla on niin sisä-, kuin ulkolajien seuroja ja kirjoon mahtuu kaikenlaisia harrastuksia niin maalla, vedessä kuin ilmassakin. Paikalla on lisäksi useita paikallisia yrityksiä esittelemässä omia palveluitaan. Tänäkin vuonna tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy ja lähes jokaisella pisteellä pääsee kokeilemaan esiteltäviä lajeja.

Messuosastojen tarjonnan lisäksi luvassa on vauhdikasta lavaohjelmaa erilaisten lajinäytösten muodossa. Viime vuonna suuren suosion saanut tekojää on myös mukana tänä vuonna. Jää on kaikille lapsille avoimessa käytössä näytösten ulkopuolella, mukaan tarvitsee vain omat luistimet. Tänä vuonna uutuutena on myös mukana Leikkiparkkis lapsille, luvassa on ohjattua liikuntaleikkiä ohjaajien valvonnassa.

Tervetuloa mukaan Loppiaisena liikkumaan ja tutustumaan uusiin harrastuksiin. Tänä vuonna paikalle odotetaan saapuvan noin 4000 vierasta.

 

Lisätietoja LiikutSää- tapahtumasta antaa:

Simo Engbom

projektipäällikkö

0408395533

int(at)jchml.fi

Posted in Ajankohtaista.