Hämeenlinnan Nuorkauppakamari etsii jälleen vuoden Aurinkoisinta

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari etsii Vuoden Aurinkoisinta Hämeenlinnalaista.

Aurinkoisin Hämeenlinnalainen on yrittäjä tai vahvasti yrittäjähenkinen henkilö, joka omilla toimillaan on edistänyt näkyvästi Hämeenlinnan elinvoimaisuutta ja positiivista yrittäjämielikuvaa. Hän on hyvä asioiden ja ihmisten johtaja, joka ottaa huomioon sekä ympäristön että ihmisten hyvinvoinnin edistämisen. Aurinkoisin Hämeenlinnalainen voi olla joko näkyvä etulinjan vaikuttaja tai muuten ahkera yhteisön etujen ajaja.

Nuorkauppakamarin projektiryhmä ottaa vastaan ehdokkaita lyhyine perusteluineen sekä sähköpostitse
että alla olevan lomakkeen kautta.

Vuoden Aurinkoisimman Hämeenlinnalaisen valitsee raati, joka perehtyy lyhyesti ehdokkaiden taustoihin sekä ansioihin ja tekee valinnan näiden mukaan. Valinta on tarkoitus julkistaa syksyn aikana, jonka yhteydessä myös luovutetaan valitulle pieni palkinto. Tämän jälkeen valitun henkilön nimi julkaistaan Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin internetsivuilla, sosiaalisessa mediassa, sekä mahdollisuuksien mukaan myös yhteistyökumppaneiden vastaavilla julkaisualustoilla.

Ilmiannathan mielestäsi Vuoden Aurinkoisimman Hämeenlinnalaisen viimeistään 8.10. 2018 joko sähköpostilla aurinkoisin(at)jchml.fi tai täyttämällä lomakkeen täältä

Posted in Ajankohtaista.