Alueen Puhekilpailun voitto Hämeenlinnan Nuorkauppakamarille

Alueen puhekilpailun voittanut Pauliina Hirviniemi kuvassa yhdessä aluejohtaja Juha Ketolan (vas), aluekoulutuspäällikkö Sami Nummelan sekä aluepalkintopäällikkö Lotta Mäkeläisen kanssa. kuva: Milka Rantamo

Alue B:n puhekilpailun on voittanut Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin Pauliina Hirviniemi. Voitto tuli Hirviniemelle hivenen yllätyksenä, sillä kilpailuun lähdettiin Hirviniemen sanojen mukaan ”hakemaan kamarille menestysohjelmaan pisteitä”. Puheen aihe oli ”tarvitaan rohkeutta menestyä ja yrittää.” Hirviniemen voitokas puhe käsitteli uskaliaita ja rohkeita menestystarinoita Teuvalaisen lihatilan somemainonnasta, Minna Parikan pupukenkiin ja Cheekin stadionkeikkoihin.

 

”Olin todella yllättynyt voitostani. Puheeni sisältö ja rakenne toki olivat hyvät, mutta esiintyminen ja etenkin puheen pitäminen jännittää minua aina, jonka vuoksi vähän epäilin mahdollisuuksiani. Päätin kuitenkin yrittää parhaani ja heittäytyä täysillä mukaan kilpailuun”, Hirviniemi kertoo.

”Suosittelen lämpimästi heitäytymään ja kokeilemaan itsensä yllättämistä ja ylittämistä. Näin voi parhaimmassa tapauksessa käydä!”

Hirviniemi edustaa alue B:tä kansallisessa puhekilpailussa, Sanan Säilässä, kansallisessa vuosikokouksessa Maarianhaminassa huhtikuun puolivälissä.

 

Posted in Ajankohtaista.