Liikut Sää 2018 Loppiaisena 6.1.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry:n Liikut Sää –tapahtuma ja Hämeen Sanomien Loppiainen kutsuu koko perheen liikkumaan! Yhteistyöllä järjestettävä Liikut Sää –tapahtuma on ilmainen koko perheen liikunta- ja hyvinvointitapahtuma Elenia Areenalla loppiaslauantaina 6.1.2018.

Tapahtuman tavoitteena on innostaa kaikkia liikunnasta kiinnostuneita tarttumaan Hämeenlinnan alueella tarjolla oleviin loistaviin harrastusmahdollisuuksiin. Tapahtuma järjestetään neljättä kertaa Hämeenlinnassa. Vuonna 2017 kävijöitä oli noin 3400. Tavoitteena on saada paikalle tällä kertaa vähintään 4000 liikunnasta kiinnostunutta vierailijaa. Yritykset, seurat ja järjestöt saavat loistavan tilaisuuden esitellä toimintaansa ja kävijät pääsevät tutustumaan, näkemään ja kokemaan eri lajeja.

Tervetuloa liikuntatapahtumaan koko perheen voimin!

Projektipäällikkö 2018
Sakari Pulkkinen
0504417997

Liikut Sää nettisivut
Liikut Sää facebook

Posted in Ajankohtaista.