Hämeenlinnan Nuorkauppakamari kerää urheiluvarusteita 3.2.2018 Hope ry:n ja Icehearts ry:n hyväksi

Hämeenlinnan nuorkauppakamari ry järjestää Nuorkauppakamarien jääkiekkoturnauksen lauantaina 3.2.2018 Hämeenlinnassa. Osana tapahtumaa nuorkauppakamari kerää lahjoituksina urheiluvarusteita sellaisille lapsille ja nuorille, joille harrastaminen ei muuten olisi mahdollista. Nämä varusteet jaetaan niitä tarvitseville IceHearts ry:n ja Hope ry:n kautta.

”Haastamme kaikki hämeenlinnalaiset mukaan hyvän asian puolesta, urheiluvarusteiden lisäksi lahjoitamme jääkiekkopeleihin paketteja perheille HOPE ry:n kautta jaettavaksi”, sanoo jääkiekkoturnauksen projektipäällikkö Marko Paasu Hämeenlinnan nuorkauppakamarista.

Tapahtumassa pelataan kuuden nuorkauppakamareita edustavien joukkueiden kesken turnaus, jonka aikana urheiluvarustekeräys järjestetään.

”Haluamme osaltamme olla edistämässä Hämeenlinnan lasten ja nuorten harrastemahdollisuuksia sosioekonomisesta taustasta riippumatta ja koimme, että keräyksen järjestäminen yhdessä IceHearts ry:n ja Hope ry:n kanssa on juuri se oikea tapa saavuttaa asettamamme tavoitteet” Hämeenlinnan nuorkauppakamarin puheenjohtaja Tanja-Maria Hyppänen toteaa.

Urheiluvarusteiden keräys on auki klo 10.30-15.00 ja 16.00-17.00 Ritariareenalla pohjoispäädyn aulassa lauantaina 3.2.2018.

Nuorkauppakamari on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille. Jäsenistömme Suomessa sekä kansainvälinen toiminta luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle. Hämeenlinnan nuorkauppakamari haluaa osaltaan kehittää Hämeenlinnaa ja sen seutukuntaa alueen elinvoiman kehittämiseksi ja tuoda sen potentiaalia näkyväksi laajemmin yhteiskunnassa.

Posted in Ajankohtaista.