Hämeen Yrittäjien ja Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin Heimocon 2016 -seminaari Hämeenlinnassa 22.9.

Hämeen Yrittäjien ja Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin Heimocon 2016 -tapahtuma on paljon enemmän kuin puhetta bisneksestä. Heimoconissa kohtaavat yrittäjyys, uudet liiketoimintamallit ja huomisen johtaminen.

Kohtaamiset tapahtuvat huippualustajien vetämissä työpajoissa ja seminaarissa. Työpajoissa perehdytään muun muassa Jokamiesluokan startuppiin Arto Kämpin johdolla ja Fibanin Timo Liukon johdolla bisnesenkelien palveluihin sijoittajille.

Seminaarin avaa Suomen Yrittäjien tuore toimitusjohtaja, Mikael Pentikäinen. Alustajien joukossa ovat muun muassa Finavian hallituksen jäsen ja Finnvera Oyj:n pk-yrityksistä vastaava liiketoimintajohtaja Katja Keitaanniemi ja Fibanin varapuheenjohtaja Anna-Kaarina Lipsanen.

Heimocon 2016 -seminaari järjestetään 22.9.2016. Ilmoita itsesi mukaan osoitteessa http://www.heimocon.fi/

Posted in Ajankohtaista.