Lean käytännössä -koulutus järjestetään Hämeenlinnassa 31.8. klo 17:00-20:00

Lean käytännössä -koulutuksessa opit käytännön vinkkejä, miten voit saada aikaan enemmän vähemmällä. Koulutuksen tarkoituksena on opettaa näkemään, miten turhaa työtä voi vähentää, olipa työsi mikä tahansa, rivityöntekijästä toimitusjohtajaan.

Lean-johtaminen perustuu siihen, että prosessista karsitaan pois kaikki vaiheet, jotka eivät tuota lisäarvoa asiakkaalle. Sen sijaan, että tehdään paljon tuottamatonta työtä, keskitytään tekemään vähän, mutta tuottavasti.

Kouluttajana on Juha Ketola, joka on kuusi vuotta toteuttanut leania päivittäistavarakaupassa.Koulutuksen järjestää Hämeenlinnan Nuorkauppakamari yhteistyössä HAMK:n ja Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan kanssa. Koulutus on ilmainen.

Ilmoittautuminen osoitteeseen: jcikoulutus@gmail.com.

17:00-17:30 Kahvit ja Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin toiminnan esittely
17:30-20:00 Lean käytännössä -koulutus

Osoite: HAMK Korkeakoulukeskus, Visamäentie 35, 13100 Hämeenlinna, C-talon auditorio C.

Posted in Ajankohtaista.