Johto -seminaari Verkatehtaalla 5.9.2013

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ja Hämeen Yrittäjät järjestävät syyskuussa torstaina 5.9.2013 Hämeenlinnan Verkatehtaalla business-seminaarin teemalla Johto – Leadership.

Korkean profiilin taloustapahtumassa kuullaan nimekkäitä liiketoiminnan ja yhteiskunnan vaikuttajia sekä useita paikallisia johtajia. Mukana ovat mm. Henkka Hyppönen, Pekka Pohjakallio ja monia muita. Lue lisää puhujista tästä.

Seminaarin tarkoituksena on auttaa ja kannustaa Hämeen alueen yrityksiä kehittämään johtamistaan, löytämään uusia tapoja toimia ja rakentamaan voittajatiimiejä. Pyrimme tuomaan uusia ajatuksia ja työkaluja johtamiseen, tarjota uusia verkostoja osallistujille ja pönkittää yhteistä yrittäjähenkeä.

Johto - Leadership 2013 - seminaariohjelma

Ilmoittaudu Johtoon!

Posted in Ajankohtaista, Johtajuus.