Joulupuu-keräys Hämeenlinnassa 8-9.12. ja 15-16.12.

JoulupuuHämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää Hämeenlinnassa Joulupuu-joululahjakeräyksen seudun vähäosaisten perheiden 0-17-vuotiaille lapsille kahtena viikonloppuna ennen jouluaattoa 8-9.12. ja 15-16.12.

Joulupuu-keräys on Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry:n ja Hämeenlinnan sosiaalitoimistojen yhteistyössä järjestämä hyväntekeväisyyskampanja, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja niille vähäosaisille ja huostaanotetuille lapsille Hämeenlinnan seudulle, joiden osoitetta Joulupukilla ei välttämättä ole.  ”Joulupuussa yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja välittäminen ja yritysten aktiivisuus”, tiivistää Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Jarkko Kurvinen.

Joulupuu Jarkko KurvinenKampanja järjestetään Hämeenlinnassa nyt viidettä kertaa. Aiemmissa keräyksissä saimme kerättyä yli tuhat lahjaa keräysjoulua kohden jaettavaksi sosiaalitoimen kautta vähäosaisten perheiden lapsille.

Joulupuun keräyspisteet

Citymarketeissa Tiiriössä ja Hämeensaaressa kahtena viikonloppuna ennen jouluaattoa:

La 8.12 klo 12-17
Su 9.12. klo 13-18
La 15.12. klo 12-17
Su 16.12. klo 13-18

Lahjaideoita

Posted in Ajankohtaista.