Auta ojentamalla kätesi – Lupa luovuttaa verenluovutuskampanja 13.-27.11.

Suomen Nuorkauppakamarit haastavat sinut mukaan verenluovutuskampanjaan. Marraskuun 13.-27. päivä on hyvä hetki ojentaa kätesi ja auttaa vuoden toisena ajankohtana, jolloin veripankki on kuivimmillaan. Nyt on lupa luovuttaa!

Kampanjan tavoitteena on aktivoida nuoret aikuiset luovuttamaan verta ja muistuttaa luovuttamisen tärkeydestä sekä luovutetun veren heikosta säilyvyydestä. Kampanja on ajoitettu luovutuksellisesti vuoden kuivimpiin aikoihin toukokuuhun ja joulun alla marraskuuhun.

Vaikuta positiivisestii ja auta varmistamaan verensaanti kaikille tarvitseville. Luovuttamalla itse ja kannustamalla ystäviäsi sekä työyhteisöäsi luovuttamaan säännöllisesti teet jo paljon hyvää. Valinta on sinun – vai luovutatko? Liity mukaan seuraamaan ja levittämään sanaa kampanjasta Facebookissa www.facebook.com/lupaluovuttaa

Posted in Ajankohtaista.