Puheenjohtajalta: Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin teemana kasvu

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari aloittaa vuoden 2012 toimintakautensa kasvuteemalla. Samaan aikaan, kun taloustilanteen epävarmuus rasittaa kotimaista kysyntää, haluaa Nuorkauppakamari korostaa muutosvalmiutta ja luoda uskoa uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Juuri nyt on oikea aika miettiä vanhoja ajattelu- ja toimintatapoja uudelleen ja tehdä kasvua tukevia oikeita ratkaisuja.

Kasvu ei ole ainoastaan toiminnallista ja tuloksellista vaan myös henkistä kehitystä, joka vaikuttaa positiivisesti koko yhteiskuntaan.

Hämeenlinna tarjoaa kaupunkina erinomaiset puitteet järjestö- ja yritystoiminnalle. Hämeenlinnan Nuorkauppakamari aikoo vuoden aikana kasvattaa myös oman aktiivijäsenistönsä määrää sekä näkyä yhä voimakkaammin eri yhteistyökumppaneidensa kanssa koko Hämeenlinnan alueella järjestettävissä tapahtumissa.

Kasvuteema näkyy kaikissa Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin hankkeissa sekä viestinnässä ja konkretisoi koko kamarin toimintastrategian yhden päämäärän alle.

Jarkko Kurvinen
Puheenjohtaja (PRES) 2012
Hämeenlinnan Nuorkauppakamari

Posted in Kasvu, Nuorkauppakamari.