JOHTAJUUDEN PÄÄASIA -SEMINAARI

Kuinka työ, työyhteisö ja työnantaja voivat tukea mielenterveyttä ja henkistä hyvinvointia? Voidaanko työperäisin keinoin helpottaa paitsi työperäistä, myös muusta elämästä aiheutuvaa stressiä?

Näistä aiheista kuulet lisää johtajana tai esihenkilönä työskenteleville ja muille työhyvinvoinnista kiinnostuneille suunnatussa Johtajuuden pääasia -seminaarissa.

 

Seminaarin keynote -puheenvuoron aiheesta Mielenterveyden työperäiset keinot meille pitää Pihlajalinnan työterveyspsykologian palvelupäällikkö Susanna Paarlahti Susannalla on 20 vuoden työkokemus työterveyspsykologiasta erilaisissa organisaatioissa, haasteissa ja kriiseissä. Susanna on myös työn ja organisaatioiden erikoispsykologi, työnohjaaja sekä EMDR- terapeutti.

Lisäksi kuullaan monialainen paneelikeskustelu aiheesta Johtamista mielen hyvinvointi edellä. Erilaisia näkökulmia aiheeseen tarjoavat Susanna Paarlahden lisäksi keskustelijamme joilla on monenlaisia tulokulmia työhyvinvointiin.

Panelistit:

Mikko Pahkasalo – Valmentaja, kouluttaja ja yrittäjä. Mikon missiona on auttaa yrittäjiä saamaan itsestään paras irti päivittäin terveellä tavalla. Pahkasalo on sisäisen kukoistuksen valmentaja ja No Limit -yrityksen perustaja.

Tiia Kekola – Digitalisaation ja työhyvinvoinnin keskinäisvaikutuksia tutkivan PUHTIA-hankkeen projektipäällikkönä Teknologiakeskus TachVilla Oy:lla toimiva Tiia on työn ja hyvinvoinnin maisteri, ja työskennellyt uransa aikana mm. henkilöstöhallinnossa ja työterveyshuollossa.

Samu Lescelius – Koulutukseltaan liikunnanohjaaja, urheiluhieroja ja pt kouluttautuu parhaillaan palautumisvalmentajaksi. Samu on toiminut hyvinvointialalla yli 20 vuotta, ja viimeiset 9 vuotta yrittäjänä, ja kantaa erityistä huolta yrittäjien ja johtajien jaksamisesta. Samu on myös luennoinut yrittäjien ja johtajien kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jaksamisesta ja palautumisesta.

Paneelin moderaattorina toimii Suomen nuorkauppakamareiden vuoden 2022 kansallinen puheenjohtaja, työelämässä luovan hybriditoimisto Nitron asiakkuusjohtaja Mari Männistö. Paneelin moderoinnin ohella Mari kertoo, mistä Vastuullisen bisneksen viikko sai alkunsa ja miten mielen hyvinvointi liittyy teemaviikon syntyyn.

Tapahtuman avaa Suomen nuorkauppakamareiden puheenjohtaja, työelämässä HR-asiantuntijana työskentelevä Taru Mikkonen. Tarua innostaa osaamisen kehittäminen, hyvä johtajuus ja yhdessä tekemisen kulttuurin rakentaminen.

Seminaaria pääsee seuraamaan paikan päällä Hämeenlinnan Parkki Business Parkissa tai live streamin välityksellä. Osallistuminen on maksuton, mutta ilmoittautuminen vaaditaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://lnkd.in/dTrTgnra

Lämpimästi tervetuloa!

Posted in Ajankohtaista.