Joulupuu-keräys Hämeenlinnassa 2022

Joululahjakeräys seudun vähävaraisille lapsiperheille. Vuoden 2022 Joulupuu-keräys Hämeenlinnassa on saatu päätökseen! 

Saimme hämäläisten hyväntahtoisuuden avulla kerättyä, nyt jo kuudettatoista joulua, lahjoja Hämeenlinnan seudun lapsiperheille. Keräyksen saldona saimme kokoon yli 1200 lahjaa ja lahjakortteja hämeenlinnalaisiin liikkeisiin näiden poikkeuksellisten aikojen keskellä.

Olemme kiitollisia niin lahjoittajille, keräys- ja näkyvyyspaikkoja tarjonneille kumppaneillemme, kerääjillemme kuin yrityksille, jotka ovat tänä vuonna aktiivisesti lähteneet tukemaan seudun lapsiperheitä.

Joulupuu-keräyksen lahjat toimitetaan perille Hämeenlinnan kaupunki sosiaalitoimen ja Perhekeskus Uppis kautta. Ohessa heidän kiitoksensa tästä joulusta:


”Kiitokset koko perhekeskus Uppiksen puolesta Joulupuukeräyksen lahjoituksista. Tämä joulu on varmasti hintojen ja elinkustannusten nousun myötä vaikea monille perheille, joten lahjat tuottavat varmasti iloa lapsille ja nuorille, joille saamme niitä toimittaa.”

Maarit Kiviluoto
palveluesimies
Varhaisen tuen perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu


”Joulupuu-keräys on ollut meille joulun alla todella tärkeä ja arvokas yhteistyön muoto Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin Joulupuun kanssa. Haluan välittää suuren kiitoksen kaikille Joulupuu-keräykseen osallistujille. Meille on ilo toimittaa lahjoja lapsille ja perheille ja tuoda näin omalta osaltamme hyvää joulumieltä. Tässä maailman tilanteessa, jossa on hätää ja huolta myös taloudellisesta pärjäämisestä, on erittäin ilahduttavaa, että ihmiset ovat osallistuneet keräykseen ja vähävaraisia lapsiperheitä voidaan auttaa joulun järjestämisessä.”

Taija Ylätalo
VS. Perhe-ja sosiaalipalveluiden johtaja


Keräyspaikkamme tänä vuonna olivat Kauppakeskus Goodman, Etelä-Hämeen Osuuspankki-pääkonttori Hämeenlinna ja Hattula, Prisma Tiiriö, Alko palvelee KCM Tiiriö, A-Katsastus Oy, Heinäverkko Oy ja HPK – Hämeenlinnan Pallokerho/Kerho-ravintola. Joulupukin pikkuapurit pääsit lisäksi tapaamaan joulutorin avajaisissa sekä HPK:n kotipelissä! Lisäksi kiitämme näkyvyydestä Hämeen Sanomat, Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset ja Praecom keräyspaikkojen ohella!

Joulupuu-keräyksen kyljessä järjestetyn eJoulupuu-keräyksen rahakeräyssaldo toimitetaan vielä lahjojen päälle lahjakortteina jaettavaksi seudun lapsiperheiden iloksi.

Joulupuu-keräys tarjoaa kansalaisille ja yrityksille helposti lähestyttävän tavan auttaa ja jakaa joulumieltä. Lahjakeräyksellä on vuosien saatossa ilahdutettu satojen vähävaraisten perheiden joulua.

Joulupuu on tuonut hyvän mielen niin lahjojen antajille kuin myös lahjan saajille perheineen. – Joulupuun ideana on antaa lapsille uusi tai itse tehty lahja, ei siis mitään kierrätystavaraa. Lahja voi olla pieni tai suuri, edullinen tai kallis – kaikki lahjat otetaan ilolla vastaan.

Lämmin kiitos kaikille osallisille ja rauhaisaa joulunaikaa!

Posted in Ajankohtaista.