Tanja-Maria Hyppänen valittu Suomen Nuorkauppakamareiden keskusliittoon

Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin istuva puheenjohtaja Tanja-Maria Hyppänen on valittu Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallitukseen vuodelle  2019 tiukan äänestyksen tuloksena.

Suomen nuorkauppakamareiden vaalikokous järjestettiin tänä vuonna Helsingissä 12.-14.10.2019 Clarion Hotellissa. Kokouksessa Suomen nuorkauppauppakamarit ry:n jäsenjärjestöt valitsevat    vuosittain uuden hallituksen. Tanja-Maria Hyppäsen tehtävänä hallituksessa on ensi vuonna koulutustoiminta.

”Suomen nuorkauppakamareiden strategiassakin osaamisen kehittäminen ja  seminaarit ja tilaisuudet vastaavat juuri tähän tarpeeseen. Jäsenistömme on aktiivisia, työelämässä johtavassa asemassa olevia yrittäjiä ja asiantuntijoita,   joten meiltä jos keneltä tulee löytyä näkemystä ja visiota siitä, millaista  osaamista tulevaisuuden työelämässä tarvitsee ja tarjota siihen  mahdollisuuksia”, Hyppänen kommentoi.

Hyppäsellä on takanaan jo pitkä ura sekä nuorkauppakamarissa että muissa koulutuksen kehittämiseen liittyvissä luottamustoimissa.

Hyppäsen teemoina koulutustoiminnan suhteen olivat mm. koulutustoiminnan laatukulttuurin kehittäminen, yhteisön hyödyntäminen uuden oppimisessa  sekä uudet tavat kehittää osaamista ja työelämää.

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaden jäsentensä globaali kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Varsinaisia jäseniä Suomessa on noin 2500 ja yhdessä alumnien kanssa noin 5000. Globaalisti Nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200 000  jäsenen voimin.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari on Hämeenlinnan seudulla toimiva  Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsen, joka toteuttaa paikallisesti    vaikuttavaa toimintaa erilaisten projektien ja tapahtumia. Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin vuosittain toteuttamia tempauksia ovat muun muassa Joulupuu.

 

Lisätietoja:

Tanja-Maria Hyppänen

Puheenjohtaja 2018, Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry.

EVP,kehitysjohtaja, koulutus 2019, Suomen Nuorkauppakamarit ry.

041 549 1656

tanja-maria.hyppanen(at)jci.fi

 

Posted in Ajankohtaista.