Pop-Up Hämeenlinna 20.11. – 20.12.2015

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry järjestää yhteistyössä Linnan Kehitys Oy:n Luota-hankkeen ja Hämeenlinnan kaupunkikeskustayhdistys ry:n kanssa POP-UP Hämeenlinna -hankkeen, jonka tarkoituksena on elävöittää kaupungin keskustaa ja lisätä sen vetovoimaa.

Hankkeen ideana on tarjota yrittäjille ja yhteisöille mahdollisuus kokeilla, millaista on toimia Hämeenlinnan keskustan liiketiloissa. Liiketiloja on mahdollista hakea maksutta pop-up-käyttöön 7-14 päivän ajaksi.

Pop-up Hämeenlinna -hankkeen tavoitteena on saada kaupungin keskustan liiketiloihin uusia yrittäjiä. Tavoitteemme on myös herättää kaupunkilaiset ja yrittäjät ajattelemaan uudella tavalla – luovat ja vähän hullutkin ajatukset keskustan elävöittämiseksi ovat tervetulleita!

Posted in Ajankohtaista.