Debattikoulutus 8.5.2014

Debattikoulutus 8.5.2014

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää jäsenilleen debattikoulutuksen torstaina 8.5. klo 16:00-19:00. Paikkana on Innoparkin Konseptori.

Debatoinnilla on Nuorkauppakamarissa pitkät perinteet ja Hämeenlinna on perinteisesti ollut siinä vahva. Hämeenlinnan joukkue on parhaimmillaan noussut peräti maailman hopealle. Debatti on joukkuelaji, jossa kolmen hengen joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan väitellen ennalta annetusta aiheesta. Hämeenlinnan Nuorkauppakamari lähettää edustusjoukkueen Alueen B syyskokoukseen. Valmistautuminen aloitetaan jo varhain ja ensimmäinen askel on osallistuminen Kamarin debattikoulutukseen.

Debatointi on paitsi älyllisesti haastavinta, myös hauskinta, mitä Nuorkauppakamarissa voi tehdä. Debatointi käydään kolmen hengen joukkueissa, jossa jokaisella on oma roolinsa ja tehtävänsä. Joukkueet debatoivat ennalta annetusta aiheesta (esimerkiksi ”Jokaisen menestyjän JC:n takana on nainen”) arvotusti puolesta tai vastaan. Joukkue, joka pystyy vakuuttamaan paremmin niin tuomariston kuin yleisön, voittaa.

Debatissa ei tarvitse tietää eniten. Riittää, kun pystyy olemaan vakuuttava. 😉

Debattikoulutuksen läpikäyminen mahdollistaa myös osallistumisen Poliittisen Puheen Päivään joukkueen valmentajana!

Lisätietoa debatoinnista, debattikoulutuksesta ja Debattisodasta voi kysyä Juha Ketolalta, 040-574 8769

Posted in Koulutus.