Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin 55-vuotisvuosijuhla ja juhlaseminaari

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari täyttää tänä vuonna 55 vuotta. Juhlimme yhdistyksemme merkkipäivää järjestämällä juhlaseminaarin ja vuosijuhlan lauantaina 3.12.2016 Hämeen linnassa.

Ilmoittaudu juhlaseminaarin
Ilmoittaudu 55-vuotisvuosijuhlaan

55 vuotta johtamisen edelläkävijyyttä – Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin juhlaseminaari

Aika: Lauantaina 3.12.2016 klo 9.30-14.00
Paikka: Hämeen linna, luentosali, Kustaa III:n katu 6, 13100 Hämeenlinna

Ohjelma:
klo 9:30 aamukahvit

klo 10-11:30 Ulla Vilkman, Esimiestyön ja työyhteisöjen kehittäjä, Master Suomi Oy
Etäjohtaminen – Tulosta joustavalla työllä
Lisääntyvä etätyö koetaan haasteeksi esimiestyössä. Mihin on syytä kiinnittää huomiota ja mitä taitoja esimies tarvitsee? Ulla Vilkmanin puheenvuorossa pohditaan, miten esimiehet voivat etätyössä luoda ja säilyttää tiimihengen sekä johtaa tiimityötä hyviä tuloksia saavuttaen. Luvassa on työkaluja ja käytännön vinkkejä etätyön parempaan johtamiseen.

klo 11:30-12:15 Lounas (omakustanteinen)

klo 12:15-13:00 Ville Availa, Toimitusjohtaja, Ambientia Oy
Onnelliset koodaajat Hämeenlinnasta
Työelämä on muuttunut ja työtä tehdään uusilla tavoilla myös paikasta riippumatta. Harvan kansainvälisesti toimivan yrityksen pääkonttori sijaitsee Hämeenlinnassa. Ville Availa kertoo, miten Hämeenlinnasta käsin luotiin työvoimapulasta kärsivällä alalla yksi Suomen parhaista työpaikoista.

klo 13:15-14:00 Jari Puranen, Toimitusjohtaja, Partner Ironcoaching Oy
Yksilön kapasiteetti, yrityksen menestystekijä
Yksi ajanjakson polttavista haasteista on työssäjaksaminen. Työnkuva ja tapa tehdä sitä ovat muuttuneet radikaalisti viimeisen 20-vuoden aikana. Työn tekemisen fyysinen rasitus on helpottanut ja samalla työn ja elämän psyykkinen kuormitus on kasvanut. Luennollaan Jari Puranen käsittelee kokonaiskapasiteetin merkitystä jaksamiseen, sekä avaa minkä vuoksi oma vastuunottaminen omasta jaksamisestaan on niin yksilön kuin yrityksenkin etu.
Juhlaseminaari on ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautuminen seminaariin aukeaa Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin internet- ja facebook-sivuille.

Lisätietoja juhlaseminaarista saat Elise Stenroosilta (p. 040 3573730, elisestenroos(at)gmail.com)

55-vuotisvuosijuhla

Aika: Lauantaina 3.12.2016 klo 18-23.00
Paikka: Hämeen linna, linnantupa, Kustaa III:n katu 6,, 13100 Hämeenlinna

Juhlassa pääsemme kurkistamaan Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin historiaan. Luvassa on huippuhetkiä ja huipputyyppejä vuosien varrelta. Nautimme yhdessä juhlaillallisen ja kohotamme maljaa iltapukujen loisteessa. Perinteiden mukaan palkitsemme tekijämme ja juhlistamme käätyjen vaihtoa uudelle puheenjohtajalle.

Vietämme juhlaa Hämeen keskiaikaisen linnan linnantuvassa. Viralliset jatkot järjestetään Nooran Viinibaarissa viinitanssien merkeissä.

Tervetuloa juhlimaan 55-vuotiasta Hämeenlinnan Nuorkauppakamaria!