Kouluttautuminen

Kouluttautuminen Nuorkauppakamarissa

Nuorkauppakamarijärjestö tarjoaa jäsenilleen koulutusta paikallisella sekä kansallisella tasolla. Koulutusten sisällöt vaihtelevat markkinoinnista, esiintymiskoulutuksesta, ryhmätyömenetelmistä, johtamisesta, viestinnästä ja projekteista moniin muihin aiheisiin. Nuorkauppakamarissa kannustetaan myös kouluttajana kehittymiseen, mihin on rakennettu koulutusohjelmat.

Nuorkauppakamaritoiminnassa oppii monipuolisia taitoja vaativiin johtotehtäviin toimimalla järjestön erilaisissa käytännön tehtävissä ja viroissa.

Kouluttajapolun koulutukset Hämeenlinnassa 2016

Vuoden 2016 aikana sinulla on mahdollisuus käydä kaikki kouluttajapolun koulutukset Hämeenlinnassa. Jos kaikki koulutukset eivät kiinnosta, poimi joukosta itsellesi sopivat koulutukset. Koulutusten ajankohdat on lyöty lukkoon, joten voit varata ne kalenteriisi.

Mikä ihmeen kouluttajapolku?
Kouluttajana kasvaminen ja kehittyminen tapahtuu Nuorkauppakamarissa osallistumalla koulutuspolun tarjoamiin koulutuksiin sekä toimimalla kouluttajana erilaisissa koulutuksissa. Kouluttajapolusta ja sen koulutuksista löydät lisätietoa Suomen Nuorkauppakamarin sivustolta.

Kenelle kouluttamistaidoista on hyötyä?
Vaikka et työssäsi pääasiallisesti kouluttaisikaan, on kouluttamistaidoista usein hyötyä työelämässä. Pystyt hyödyntämään niitä esimiestehtävissä, myyntityössä, asiantuntijatehtävissä kuin monessa muussakin ammatissa.

Vakuuta & Vaikuta – esiintymiskoulutus, 9.4. klo 9-17, Parolan kurssikeskus
Vakuuta & Vaikuta tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää työelämässä tarvittavia esitystaitoja. Koulutus antaa eväitä niin esityksen suunnitteluun kuin itse esitystilanteeseen.
Kouluttajina toimii Jussi Ahonen sekä Marika Roth. Koulutus on Hämeenlinnan nuorkauppakamarin jäsenille maksuton. Muiden kamarien jäsenille hinta on 10 €. Nautimme omakustanteisen lounaan upean luonnon keskellä Mierolan Silta cafessa.
Sitovia ilmoittautumisia pyydetään 1.4.2016 mennessä osoitteeseen: jcikoulutus@gmail.com
Lisätietoja vakuuta ja vaikuta -koulutuksesta antaa Reeta Muttonen 044 976 5412

Kehity Kouluttajana –kouluttajakoulutus, 20.-21.8 kahden päivän koulutus, yhteistyössä Riihimäen –Hyvinkään seudun Nuorkauppakamarin kanssa
Koulutuksen suunnittelu, 9.11. 2h koulutus
Koulutuksen tuotteistaminen, Kansallisessa Vaalikokouksessa, 2h koulutus
Esityksen suunnittelu -esitystekniikan koulutus Kansallisessa Vaalikokouksessa, 2h koulutus

Koulutuksiin liittyvät muut tiedot tarkentuvat lähempänä koulutusajankohtia. Koulutuksiin (paitsi Kansallisessa Vaalikokouksessa oleviin koulutuksiin) voit ilmoittautua osoitteeseen jcikoulutus(at)gmail.com. Lisätietoja saat Elise Stenroosilta p. 040 3573730.