Lupa luovuttaa

SPR JC VeripalveluhaasteHämeenlinnan Nuorkauppakamari ja SPR Veripalvelu järjestävät jälleen 14.-28.5. Hämeenlinnassa verenluovutushaastekampanjan, jonka tavoitteena on aktivoida nuoret aikuiset luovuttamaan verta ja muistuttaa luovuttamisen tärkeydestä sekä luovutetun veren heikosta säilyvyydestä.

Kampanja järjestetään Hämeenlinnassa nyt yhdettätoista kertaa ja se ajoittuu vuoden kuivimpiin aikoihin toukokuuhun ja joulun alla marraskuuhun. Kampanjan keulakuvina on mm. apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Iisakki Kiemunki ja maailman vahvin mies Janne Virtanen.

Lupa Luovuttaa -verenluovutushaastekampanjan lehdistötilaisuus pidetään maanantaina 13.5. klo 14.00 SPR Veripalvelun toimistolla Hämeenlinnassa Palokunnankatu 10:ssä. Tilaisuudessa paikalla nuorkauppakamarilaisia, järjestöjen edustajia, luovuttajia sekä Veripalvelun henkilökuntaa.

Lehdistötilaisuudessa kampanjasta kerrotaan lisää Nuorkauppakamarin ja Veripalvelun voimin. Tilaisuudessa tuodaan esiin ajankohtaista tietoa verenluovutuksen haasteista tänä päivänä, esimerkiksi kuinka nuoret eivät nykytahdilla korvaa vanhoja aktiiviluovuttajia. Puhumme myös siitä, miten työpaikkaryhmillä saadaan aikaan oikeanlaista toimintaa. Kampanja-aikana järjestyy myös mahdollisuuksia haastatella paikallisia työpaikkaryhmiä käsien ojentamisesta.

Lupa luovuttaa Iisakki Lupa luovuttaa Janne Lupa luovuttaa Satu