Hämpton City

Tervetuloa mukaan Hämpton Cityyn!

Hämpton City on Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin nuorten työelämän ymmärrystä alueellamme syventävä projekti. Hämpton Cityn tarinassa yritykset ja työpaikat ovat osa Hämeenlinnan alueella kulkevaa dekkarisarjakuvaa.

Nuorkauppakamari on yhteiskunnallinen toimija ja tavoitteemme on kehittää paikkakuntaa. Korona on iskenyt erityisesti nuoriin ja työllisyyteen, joten on aika tehdä työelämää ja aloja tutuksi osana alueen historiaa. Kirja jaetaan yhteistyössä Hamin ja Tavastian kanssa toisen asteen nuorille ja kirjan lisäsivuille yritykset pääsevät itse kertomaan alastaan sekä mahdollista työpaikoista esimerkiksi kesää 2022 ajatellen. 

Hämpton City ja Vanajaveden salaisuus

Kirjan päähenkilö on nuori Inge Tott, Hämton City -nimisen uutispodcastin toimittaja, joka sattuman kautta osuu mukaan mystisen ryhmittymän toiminnan tutkimiseen Hämeenlinnassa. Hämeen Linnan alueella tapahtuva räjähdys paljastaa ennestään tuntemattoman tunnelin, joka on täynnä nykyaikaista tekniikkaa. Mitä ton tapahtumassa ja ehditäänkö salaisuus paljastaa ennenkuin todellinen vaara uhkaa ehtii uhkaamaan niin Hämeenlinnaa kuin koko maailmaa?

Tarinassa yhdistyy oikeat paikalliset yritykset toimintoineen Hämeenlinnan alueen historiaan, kun päähenkilömme selvittää ryhmittymän toimintaa eripuolilla Hämeenlinnaa. Inge Tott perustuu Hämeen Linnaa 1500-luvulla hallinneeseen Ingeborg Tottiin. Yhdistämme seikkailuun oikeaa faktaa sekä kiinnostavia tarinoita ja fiktiota. Kirjan käsikirjoittaa ja piirtää palkittu piirtäjä Petri Hiltunen. 

Miten yrityksesi pääsee mukaan?

Tarjoamme yrityksellesi kahta erilaista kumppanuuspakettia.

Yrityspaketti 490€

Yrityksesi kirjoitetaan mukaan dekkaritarinaan ja oikeita henkilöitä on mahdollista sijoittaa mukaan. Yrityksen esittely lyhyesti työpaikkana ja palveluineen kirjan lisäsivuilla. Yrityksen esittely omana julkaisuna kirjan sosiaalisen median kanavissa sekä 1 kpl kirjaa piirtäjän signeerauksella.

Tukipaketti 150€

Yritksesi yhteystiedot ja logo kirjan lisäsivulla. Yrityksen esittely yhdessä muiden yrityksien kanssa kirjan sosiaalisen median kanavissa.

Tästä linkistä voit varata oman kumppanuuspakettisi. Tarvittaessa tiimimme on teihin yhteydessä jotta voimme yhdessä hioa yksityiskohdat kuntoon tarinan osalta.

Mikäli haluat yrityksellesi enemmän näkyvyyttä kuin tarjoamamme kumppanuuspaketit sisältävät, ole yhteydessä projektipäällikkö Liisa Vasankoon. 

Seuraa projektia Hämptonin instasta TÄSTÄ

 

Kysy lisää:

Projektivastaava Liisa Vasanko

Puhelin 041 490 9819

email. liisa.vasanko@jci.fi