Tapahtumakalenteri

Tulevia tapahtumia

18.8. Superlauantai

Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin superlauantai, joka sisältää Alue B:n virallisen debattikoulutuksen, muita koulutuksia, kamarisporttia ja ilta huipentuu kamarimme legendaarisiin rapujuhliin!

Alue B:n virallinen debattikoulutus pidetään Isännöinti Kuvajan tiloissa Hämeenlinnan keskustassa klo 12.00-15.00. Ilmoittaudu debattikoulutukseen täältä

Oheisohjelmana kunnioitamme kulttuuriperinnön teemavuonna perinneleikkejä, joita pelailemme itsenäisyyden puistossa klo 12.00-15.00.

18.8. Legendaariset Rapujuhlat

Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin legendaarit #pelkkääaurinkoa Rapujuhlat, joissa nautitaan hyvästä ruuasta, seurasta ja ohjelmasta. Lisätiedot ja ilmoittautumistiedot tulossa myöhemmin. Tapahtuma on avoin kaikille nuorkauppakamarilaisille seuralaisineen. Ilmoittaudu rapujuhliin täältä.

28.8. Työelämän Arvot- koulutus

Työelämän arvot ovat murroksessa. Muutoksen ja pysyvyyden välillä on arvojännitteitä. Omien arvojen tunteminen lisää ymmärrystä omasta ja muiden toiminnasta arvojännitteiden keskellä.

Koulutuksessa kasvatustieteiden tohtori Helena Lehkonen avaa arvojen ja toiminnan välistä yhteyttä. Koulutukseen osallistujilla on mahdollisuus tehdä puhelimen tai padin kautta Työelämän arvotesti, jonka avulla jokainen voi tutustua omaan arvomaailmaansa.

”Onnistuminen alkaa tutustumalla omaan itseen” (Aki Hintsa)

Koulutus on avoin nuorkauppakamarilaisille kamarista riippumatta. Sitovat ilmoittautumiset pyydetään 24.8. mennessä IND Sini Tuomiselle ind(at)jchml.fi. Koulutus on maksuton.

7.-9.9. Alue B:n Aluevaalikokous Heinolassa

Rekisteröinti on nyt auki! Tutustu täältä.

18.9. DiSC-koulutus

Tule mukaan DiSC- valmennukseen, jossa opitaan ymmärtämään erilaisuutta ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa sekä saadaan työkaluja tehokkaampaan kommunikointiin. Kouluttajana toimii Miia Parviainen Kouvolan Nuorkauppakamarista. Miialla on pitkä ura kouluttajana takanaan.

Koulutus on avoin nuorkauppakamarilaisille. Sitovat ilmoittautumiset Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin IND SIni Tuomiselle ind(at)jchml.fi viimeistään 14.9.2018.

28.9. Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin vaalikokous

12.-14.10. Kansallinen vaalikokous Helsingissä

Rekisteröinti ja tutustuminen täältä.

30.10.-4.11.  JCI World Congress, Goa Intia.

7.12. Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin pikkujoulut

 

Tapahtumakalenterin menneet kuukaudet sivun lopussa