Johtajuusakatemia

Johtajuusakatemia 2019 23.-25.11.2018

Lean & Lead – Osaamisen johtaminen keskiössä

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää Johtajuusakatemian teemalla Lean & Lead – Osaamisen johtaminen keskiössä. Johtajuusakatemia on vuosittain järjestettävä koulutusviikonloppu, jossa kohtaavat kaikki Suomen kamarien tulevat puheenjohtajat, aluejohtoryhmät sekä Keskusliitto.

Johtajuus ja osaamisen johtaminen ovat tuttuja haasteita niin työelämässä kuin kamaritoiminnassa. LEAN-ajattelussa oikeita asioita tehdään oikeaan aikaan. LEAN-johtamisessa avainasemassa on työyhteisön osallistaminen. Vanhakantainen ylhäältä alaspäin valuva, hierarkkinen johtaminen ei ole sitä, mikä siivittäisi meidät tulevaisuuden työn menestykseen, vaan vaaditaan ymmärrystä siitä, miten jokaisen työyhteisön jäsenen panos saadaan juuri oikeaan käyttöön.

Koska johtaminen keskittyy nykyään enemmän ja enemmän asiantuntijuuden joh­tamiseen, on osaamisen johtaminen äärim­mäisen tärkeä osa työelämää. Johtajuusakatemia-viikonloppuun osallistuminen antaa myös avaimia työelämässä menestymiseen.

Rekisteröitymismaksu on 190 €, joka sisältää rekisteröitymisen, ruokailut ja lauantain iltagaalan.

PAIKKA

Kokouspaikkana toimii ainutlaatuinen ja laadukas kokous-ja lomahotelli Petäys Resort, joka sijaitsee Hämeen sydämessä, Hattulan Tyrvännössä. Petäykseen on hyvät kulkuyhteydet joka suunnalta.

Petäys Resort tarjoaa kou­lutukselle huikean ympäristön, sijaitseehan se nie­men kärjessä kauniin Vanajaveden ympäröi­mänä. Petäys Resort on viime vuosina täysin remontoitu ja uudistettu, mikä takaa erinomai­set puitteet niin koulutustilojen, majoituksen kuin ravintolapalveluidenkin suhteen.

Koulutustiloja käyttöömme on varattu kattava valikoima aina 2-12 henkilön ryhmätyötiloista isoihin tiloihin, joihin mahtuvat kaikki koulutuk­sen osallistujat. Majoitus tapahtuu yhden tai kahden hengen huoneissa, joissa on myös lisävuodemahdollisuus.

Petäys Resort on varattu viikonlopuksi ainoas­taan meidän käyttöömme.

Petäys Resortin ravintolapalvelut ovat kehuttu­ja ja ruuat valmistetaan laadukkaista raaka-ai­neista lähialueiden tuottajia suosien.

Tutustu Petäykseen www.petays.fi

MAJOITUS

Johtajuusakatemia 2019- tapahtuman majoitus varataan suoraan Petäys Resortin kautta. Pyydämme varaamaan majoituksen joko puhelimitse (03 673 301) tai sähköpostitse (hotelli (at) petays.fi). Varauksen yhteydessä pyydämme käyttämään kiintiön nimeä Johtajuusakatemia 2019.

Majoituksen hinnat:

  • 52,50€/ hlö/vrk, kahden hengen huoneessa, sisältäen aamiaisen ja iltasaunan
  • 85,00€/hlö/vrk, yhden hengen huoneessa, sisältäen aamiaisen ja iltasaunan
  • 35,00€/hlö/vrk, lisävuode kahden hengen huoneessa, sisältäen aamiaisen ja iltasaunan

HUOM! Huonevaraus kiintiö umpeutuu 31.10.2018, joten varaathan majoituksesi pikaisesti!

KULJETUKSET

Johtajuusakatemiaan saapuminen on help­poa. Saapuminen onnistuu sujuvasti henkilöautolla, junalla tai bussilla. Hämeenlinnan rautatie- ja linja-autoasemilta tulemme jär­jestämään kuljetukset suoraan Petäykseen. Henkilöautoille on tilaa hotellin omalla paikoi­tusalueella runsaasti. Paikoitus on maksuton.

TIEDUSTELUT

Kaikissa kokoukseen liittyvissä kysymyksissä voitte olla suoraan yhteydessä:

Pauliina Hirviniemi

kokouspäällikkö

050 566 0920

pauliina.hirviniemi( at) gmail.com

 

YHTEISTYÖSSÄ

Suomen Nuorkauppakamarit ry on Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö. Opintokeskus Sivis toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta ja SNKK:n koulutustoiminta saa myös tätä tukea. Koulutuksen osallistujista toimitetaan Sivikselle seuraavat tiedot: nimi, sukupuoli ja sähköpostisosoite. Lisätietoa Siviksen toiminnasta ja tietojen käytöstä saat kansalliselta koulutuspäälliköltä tai osoitteesta www.ok-sivis.fi.