Jäseneksi

Oletko kiinnostunut Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry:n jäsenyydestä?

Sinäkin voit liittyä nuorkauppakamariin ja päästä osalliseksi noin 5.000 suomalaisen ja kansainvälisesti yli 170.000 nuorkauppakamarilaisen verkostoa.

Syitä liittymiseen voi olla useita, sillä nuorkauppakamaritoiminta on erilaisia mahdollisuuksia täynnä. Jotkut hakevat harrastuksesta johtamiskouluttautumista ja jotkut verkostoa bisnekseen. Toiset puolestaan hakevat esiintymisvarmuutta ja ystäviä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Joillekin on tärkeää vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti ja jotkut taas haluavat osallistua hyvässä seurassa tyylikkäisiin tilaisuuksiin.

Nuorkauppakamarilaiseksi voi hakeutua kuka tahansa 18 – 40-vuotias, joka on kiinnostunut edellä mainituista asioista. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai huippujohtaja, mutta olet kiinnostunut johtajuustaitojesi kehittämisestä. Tyypillisin liittymisikä on opintojen jälkeen työelämään siirryttyä ja reilun 30-vuoden välissä. Harrastus loppuu 40-vuotiaana, jolloin järjestöstä potkitaan pois.

Harrastus vaatii jonkin verran aikaa. Yleensä kokoukset, koulutustilaisuudet ja muut tapahtumat ovat viikonloppuisin ja iltaisin. Työnantaja kuitenkin hyötyy työntekijänsä harrastuksesta johtamis- ja muun kouluttautumisen kautta. Luottamustoimista ja projekteihin osallistumisesta on selkeä etu työmarkkinoilla.

Yhdistys valitsee jäsenyydestä kiinnostuneet koejäsenikseen. Koejäsenet perehdytetään toimintaan START-koulutuksissa. Kunkin koejäsenen tukena on kokeneita kamarilaisia niin sanottuina kummeina. Saadun koulutuksen ja osoitetun aktiivisuuden perusteella koejäsenistä tehdään äänivaltaisia jäseniä 6-12 kk koejäseneksi valitsemisen jälkeen. Koejäsenyyden aikana pääset osallistumaan kaikkiin nuorkauppakamaritapahtumiin paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja jäsenyydestä saat:

  • Lotta Mäkeläinen, Puh: 050 461 3197, mail: lotta.makelainen(at)gmail.com)
  • Pauliina Turpela, Puh: 050 522 3221, mail: pauliina.turpela(at)gmail.com)

Täytä: Jäsenhakemus2017

 

Otamme yhteyttä ja käsittelemme hakemuksesi pikaisesti.